3. barrandovské Kotlíkobraní

6. 4. 2019

Pravidla a informace
k 3. barrandovskému Kotlíkobraní:

 

  1. 1) Utká se max. 10 týmů. Vždy min. 2 a max. 4 kuchaři. 
     
  2. 2) Startovné je 1500 Kč za tým, na počtu členů nezáleží. Startovné v plné výši je třeba složit ideálně s přihláškou, nejpozději ale do 3. 4. 2019. Odhlašování bez storno poplatku je možné nejpozději jeden týden před akcí.
     
  3. 3) Přihlášky se jménem týmu podávejte přímo výčepnímu restaurace Kamera nebo na e-mailu info@restauracekamera.cz
     
  4. 4) Každému týmu dodáme 2 základní suroviny, které je při přípravě guláše potřeba využít – hovězí přední a sladkou papriku Kotányi na přípravu cca 10 litrů guláše. K dispozici bude také chleba.
     
  5. 5) Týmy si přinesou ostatní a zcela libovolné suroviny. A to očištěné, ale nenakrájené. Veškerá příprava probíhá na místě.
     
  6. 6) Zajistíme 13litrové kotlíky, dřevo na podpal, prkénko na krájení, naběračku a jednorázové nádobí. Na vašem stanovišti budete mít dále připravený stůl (cca 2,5 x 1,5 m). Pokud používáte při přípravě nějaké další speciální vybavení, vezměte si ho, elektrické spotřebiče ale prosím nechte doma.
     
  7. 7) Během vaření vám připravíme občerstvení – polévku, buřty a klobásy na opékání a 2 piva/člena týmu.
     
  8. 8) Vítězné týmy odměníme cenami. Těšte se na soudek piva, 3litrovou skleněnou odnosku na pivo od Prazdroje, vouchery do našich restaurací, náš speciální sekt, nakládané maso apod.
     
  9. 9) Soutěžní guláše posoudí 4členná porota ve složení: manažer restaurace Kamera – Standa Horák, náš pravidelný a oblíbený host – Bořivoj Šubrt.  V čele poroty stane kapitán národního týmu kuchařů ČR – Honza Horký a šéfkuchař všech restaurací Ventura Group – Daniel Beneš.
     
  10. 10) Oba výše zmínění pánové spolu vytvoří 11. nesoutěžní tým a také připraví na kotlíku guláš, který bude moci kdokoli ochutnat.
     
  11. 11) Od 12 do 15 hodin můžete prodávat degustační porce soutěžních gulášů také přihlížejícím či členům okolních týmů. Jednotná cena za porci je 20 Kč. Vybrané peníze náleží vašemu týmu. V 15.00 vyhlásíme, jak se vaše gulášky umístily v hlasování přihlížející veřejnosti.
     
  12. 12) K vaření a ochutnávání vám v pravidelných setech zahraje už tradičně kytarista, harmonikář a humorista Jiří Hvězdoň Pohodář a vy si užijete už také tradičně kotel zábávy. 

 

Hamonogram akce:

8.00–9.00 = setkání týmů, rozlosování soutěžních stanovišť
9.00–13.00 = vaření guláše
13.00–14.00 = porota degustuje a hodnotí guláše
14.00 = vyhlášení vítězů podle odborné poroty
13.00–15.00 = degustace soutěžních gulášů přihlížející veřejností, která si zvolí v dalším hlasování vlastního vítěze

ZAJISŤUJEME CATERING TAKÉ NA AKCÍCH KONANÝCH MIMO NAŠI RESTAURACI
Nabídka catering >
Ventura Group

Tento podnik je součástí sítě Ventura Group,
která provozuje hotely a restaurace s chutí, od srdce

© 2015 Kamera – Plzeňský restaurant. Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno studiem Up-net Multimedia