Zapomenuté recepty

pokrm se mění každých 14 dní

Co večeřel nejraději T. G. Masaryk, co svačili bratři Čapkové, co mlsala Lída Baarová nebo co po čem se mohl utlouct Vlasta Burian a Adolf Loos? Náš šéfkuchař Honza Horký vám každé dva týdny představí vybraný pokrm z jídelníčku První republiky.
Byli byste překvapení, ale prvorepubliková menu zahrnovala na naše dnešní poměry velmi exkluzivní zahraniční i tuzemské suroviny.
Servírovala se borůvková polévka, zeleninový pudink s játry a mlékem, ryby, raci, humři a kaviár. Je až s podivem, do kolika jídel se přidávaly lanýže.
Na talíři před vámi mohly přistát klidně i nohy z bobra. A ve starých kuchařkách prý zjistíte, i jak připravit vynikající vránu, veverku nebo lišku jako hlavní chod.
Veverku nebo bobra u nás nečekejte. Těšte se ale na zapomenuté a přesto velmi moderní kombinace chutí.
Podáváme každý den od 15 hodin.
Mrkněte se, co to bude zrovna dnes:
https://www.restauracekamera.cz/menu/#sezoni
 
ZAJISŤUJEME CATERING TAKÉ NA AKCÍCH KONANÝCH MIMO NAŠI RESTAURACI
Nabídka catering >
Ventura Group

Tento podnik je součástí sítě Ventura Group,
která provozuje hotely a restaurace s chutí, od srdce

© 2015 - 2021 Kamera – Plzeňský restaurant. Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno studiem Up-net Multimedia