Plzeňský restaurant Kamera Plzeňský restaurant Kamera Plzeňský restaurant Kamera
  • denní nabídka
  • stálá nabídka
  • Nápoje
  • Party sety
  • Dárková karta
  • extra porce
  • bowling
  • galerie
  • akce
  • o nás
  • kontakt
+420 777-850-202
0


Pravidla a harmonogram 

7. ročníku barrandovského
KOTLÍKOBRANÍ

 

  1. V sobotu 19. 10. 2024 se nad bublajícími a čoudícími kotlíky utkají týmy odvážných kuchařů.
  2. Utká se max. 10 týmů. 1 tým = 2–4 kuchaři. Na věku, genderu, chuti a kuchařské odbornosti nezáleží.    
  3. Startovné je 799 Kč za tým bez ohledu na počet členů. Startovné v plné výši je třeba složit ideálně s přihláškou, nejpozději ale do středy 16. 10. 2024. Odhlašování bez storno poplatku je možné nejpozději jeden týden před akcí.
  4. Přihlášky se jménem týmu podávejte přímo manažerovi restaurace nebo na e-mailu info@restauracekamera.cz
  5. Týmy si přinesou zcela libovolné suroviny. Vše očištěné, ale nenakrájené, a to s ohledem na připravovaný recept. Veškeré přípravy probíhají na místě, abychom se všichni vžili do pravé kotlíkářské a činorodé atmosféry.
  6. Zajistíme 13litrové kotlíky, dřevo na podpal, nože, prkénko na krájení, naběračku a jednorázové nádobí. K dispozici bude chleba. 
  7. Množství uvařeného guláše je na uvážení soutěžních týmů. Podle našich zkušeností je ideální vzhledem k objemu kotlíků uvařit cca 10 litrů. Pokud se rozhodnete vařit z masa, doporučujeme cca 5 kg,
  8. Na vašem stanovišti budete mít dále připravený stůl. Pokud používáte při přípravě nějaké další speciální vybavení, vezměte si ho, elektrické spotřebiče ale prosím nechte doma. 

Co vás čeká?

  1. Na úvod pro vás máme připravený welcome drink (1 pivo + 1 panák) a během vaření malé občerstvení.
  2. Vítězné týmy odměníme zajímavými cenami.
  3. Hlavní cena za nejlepší guláš podle odborné poroty je soudek piva. 

  4. Soutěžní guláše posoudí naše hvězdná porota. 
  5. Od 13 do 15 hodin můžete prodávat degustační porce soutěžních gulášů také přihlížejícím či členům okolních týmů. Jednotná cena za porci je 20 Kč. Vybrané peníze náleží vašemu týmu. V 15.00 vyhlásíme, jak se vaše gulášky umístily v hlasování přihlížející veřejnosti.
  6. Po celou dobu vás bude doprovázet také už trdičně kytarista a harmonikář. 

Časový harmonogram akce

  • 8.00–9.00 setkání týmů, rozlosování soutěžních stanovišť
  • 9.00–13.00 vaření guláše
  • 13.00–14.00 porota degustuje a hodnotí guláše
  • 13.00–15.00 degustace soutěžních gulášů přihlížející veřejností, která si zvolí v dalším hlasování vlastního vítěze
  • 14.00 vyhlášení vítězů podle odborné poroty (*akce trvá do vyprodání gůlášů)





DOBA

Naše provozní

pondělí úterý středa čtvrtek pátek sobota neděle
11:00 - 23:00 11:00 - 23:00 11:00 - 23:00 11:00 - 23:00 11:00 - 23:00 11:00 - 23:00 11:00 - 22:00

Plzeňský restaurant Kamera

Tato restaurace je součástí rodinné sítě Ventura Group,
která provozuje hotely a restaurace s chutí, od srdce.


Plzeňský restaurant Kamera | info@restauracekamera.cz | +420 777 850 202 | Tilleho náměstí 792, 150 00 Praha 5